DPX Furniture.

DPX Furniture. is een merk met een geheel eigen stijl en met veel gevoel voor elegantie en durf om eigentijdse collecties te creëren. De eerste collecties zijn in 2023 gelanceerd en daarbij is het slechts een begin van een verfrissende waterval.

Ons design team draait op volle toeren om haar vele ideeën om te toveren tot aantrekkelijke items tegen een goede kwaliteit/ prijs verhouding.

Wij zijn een jong bedrijf, maar met tientallen jaren ervaring in de retail, IT en meubelgroothandel. Deze ervaringen zijn complementair en zorgen voor een energieke, dan wel bruisende mix binnen onze organisatie.

Samen met onze medewerkers staan wij voor een goede relatie met onze klanten en al onze leveranciers centraal staat. Service, degelijke snelheid, flexibiliteit en een duidelijke open communicatie dragen wij hoog in het vaandel. Zaken doen is leuk en dat willen wij graag uitdragen!

Servicegericht

Service en klaar staan voor onze klanten staan hoog in het vaandel. Zo zijn wij via verschillende kanalen bereikbaar en geloven wij erin dat wij gezamenlijk ervoor kunnen zorgen dat een samenwerking zowel prettig is als succesvol.

Snelheid

Zo hanteren wij snelle levertijden, en houden wij ruime voorraden aan. Ook is het mogelijk om automatisch orders in te schieten en de producten te synchroniseren qua voorraad en levertijd. Op deze manier kun je de klanten snel bedienen.

Flexibiliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat flexibiliteit en een open communicatie de basis is voor een goede samenwerking. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eigen verzendlabels aan te leveren om orders via dropshipment te verwerken.

Duurzaamheid

In samenhang met onze activiteiten willen wij met zorg en toewijding ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Door beperkte resources van onze aarde, de toegenomen co2 uitstoten en andere factoren, houden wij bij de keuze van onze materialen zoveel mogelijk rekening houden met de footprint op het milieu.

Ieder facet van het productie proces is onderhevig aan een grondig onderzoekstraject waarbij duurzaamheid voorop staat. Oud hout wordt bijvoorbeeld zorgvuldig gesorteerd, schoongemaakt en hergebruikt. Plastic in verpakkingsmateriaal wordt maximaal vermeden en het gebruik van schuimplastic is volledig beëindigd. Alle onderdelen in het proces komen aan bod om de duurzaamheid te bevorderen.