Menu
EUR
  • De beste service van Nederland
  • Scherpe prijzen
  • *Gratis bezorging binnen Nederland vanaf €50.-
  • Snelle levertijden

Retouren & klachten

Meubello.nl is in het bezit van een Webshop Keurmerk Certificaat. Dit certificaat verzekerd u van een veilige betaling, een betrouwbare ondernemer en een privacy die gewaarborgd is, retourneren van producten is bij Meubello.nl geen probleem en kan binnen 14 dagen. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je hem liever ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een retourmogelijkheid (het zogeheten herroepingsrecht) van 14 dagen. Neem altijd even contact op met ons op. Bel dan: 085 - 060 27 98 (maandag t/m vrijdag  12:00 - 17.00 uur), of neem contact met ons op per mail [email protected]. Wij staan graag voor je klaar.


 

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. AANMELDEN VAN EEN RETOURZENDING Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier, deze kunt u hier downloaden.

TERMIJN TERUGBETALING

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

BETAALMIDDEL TERUGBETALING

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

TERMIJN RETOURZENDING

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

AANSPRAKELIJKHEID RETOURZENDING

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Meubello.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

VOOR WIE ZIJN DE KOSTEN VAN EEN RETOURZENDING?

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan betaalt Meubello.nl de kosten voor het retourneren.

WAARDEVERMINDERING ARTIKELEN BIJ RETOURZENDING

De producten dienen ongebruikt, onbeschadigd, en in de originele verpakking retour te worden gezonden of gebracht. Wij moeten de artikelen als "nieuw" kunnen verkopen zonder waardevermindering, dus bekijk het product van alle kanten, maar gebruik het (nog) niet, totdat u helemaal zeker bent van uw aankoop.

 

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikelen die volgens specificaties van de consument vervaardigde zijn, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

RETOURADRES

Meubello.nl afdeling retouren

Straat van Gibraltar 3
3446 CM Woerden
Nederland

 


 

KLACHTEN

Wij streven naar een volledige klant tevredenheid, mocht er toch onverhoopt iets mis zijn met uw product en/of levering, dan kunt u rekenen op de beste service. Wij zullen uw klacht altijd zo snel en goed mogelijk afhandelen.

U kunt uw klacht telefonisch doorgeven via onze klantenservice of door een e-mail te sturen naar: [email protected] of door een brief te sturen naar: Meubello.nl, T.a.v. afdeling klantenservice,

Meubello Showroom gesloten

Per 01-02-2024 hebben wij onze showroom & outletstore gesloten.
Onze producten zijn alleen nog online te bezichtigen en worden gratis thuisbezorgd in Nederland.

Vind je het toch lastig om een beslissing te maken?

We bieden tegen een kleine vergoeding een extra koop bescherming.

Deze extra koop bescherming geeft jou de gratis retourtransport garantie en 14 dagen extra zichttermijn.

Voor vragen/opmerkingen helpen wij je graag verder. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 via het telefoonnummer 085-0602798 of per mail via het e-mail adres: [email protected]

Binnen 24 uur krijgt u van ons een ontvangstbevestiging, en uiterlijk binnen 5 werkdagen een inhoudelijk antwoord op uw bericht.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »